GAANenBeleven Royal Baarn City Walk

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 23/09/2017
1:15 pm - 4:00 pm

Location
Mi Casa Su Casa

Categories


Een stads adventure,

Je zwerft door Baarn City en gaat op zoek naar de verborgen details van haar rijke verleden.Adriaan neemt je mee langs verborgen parkjes en laat je details zien die waarschijnlijk nooit waren opgevallen als je er niet op gewezen word.
We gaan uiteraard niet voorbij aan de rijke winkelstraat van Baarn, het verzamel punt is zonder meer het huiselijkste plekje van Baarn
( TIP: kom wat eerder zodat je kan genieten van de gezellige sfeer en lekker koffie/thee en zelf gemaakte lekkernijen  (op eigen rekening )

Zoals de deelnemers van de GAANenBeleven avonturen weten zit er altijd een extra “meevaller” in het avontuur verwerk. Wat het gaat worden vertellen we niet maar het geeft een prachtige GOUDEN randje aan deze tour ter afsluiting.

Zaterdag 23 september 2017
13:15-13:30 Verzamelen ( Baarn Centrum )
We maken een mooie lange wandeling langs de vergeten history van Baarn ( 4km )
Onder weg zijn er regelmatig rust puntje voor wat extra uitleg, vragen of misschien zelfs aanvullingen van jou kant?
15:30-16:00 komen we aan bij een ambachtelijke verrassing met een GOUDEN randje waar je zeker een halfuurtje van kan genieten.

Deze wandeling heeft geen commercieel karakter en wordt tegen kostprijs georganiseerd door GAANenBeleven en Royal Baarn.En heeft als doel onze history levend te houden en de mooiste plekjes van BAARN in het zonnetje te zetten.

Deel name is en blijft voor eigen risico, je kunt deze wandeling zien als een uitje met (nieuwe) vrienden.

(Tip: Vergeet je camera niet! )

Bookings

Reserveren gesloten