Op eigen benen, Uilen zoeken 7-8 Januari 2017

Kaart onbeschikbaar

Date/Time
Date(s) - 07/01/2017 - 08/01/2017
12:00 am

Categories


Uilen zoeken,

Speciaal voor de deelnemers en fans van GAANenBeleven organiseren we een mooie en relatief KOUD 100% zelfvoorzienend 24uur avontuur … We starten vanaf een centraal punt en wandelen met onze redelijk minimaal bepakte rugzakken over prachtige paadjes naar een plek waar we legaal mogen wild kamperen. We wandelen op dag 1 ongeveer 25km langs de snelwegen van weleer. Om 15:00 zijn we bij een verzamelplek waar uilenkenner JAAP een IVN Uilenwandeling geeft.

Het Programma:
Dag 1: Om 12:00 starten we vanaf een Parkeerplek rond Baarn en wandelen via een mooie bos route van ongeveer 12km naar de IVN Uilen wandeling (15:00) . Na deze leerzame uitleg gaan we overladen met kennis door het donkere uilenbos weer terug naar de paalcamping.

In de deelnemers informatie / babbelbox zullen we je uitvoerig informeren over hoe en wat … als je dan nog vragen hebt helpen we je graag op weg.

Dag 2: Na een spannende nacht en een heerlijk (door je zelf meegebracht) ontbijt ruimen we het kamp weer op en gaan we huiswaarts.

Hier vast wat voorpret van de eerdere edities:

Deel 1: De zomer editie kan je hier lezen zodat je een idee hebt wat je te wachten staat;
Op eigen benen zomer 2016
Deel 2: De Herfst editie kan je hier lezen … het gaat er om spannen welke kouder wordt:
Op eigen benen de Herfst 2016

Door 25 Euro te doneren aan GAANenBeleven.nl ben je verzekert van een plek (vol=vol)
Hier voor krijg je een geweldig avontuur een berg aan informatie en kennis waar je nog lang op kan teren en hopelijk de aanzet zal zijn tot meerdere tochten!

DEELNAME is en blijft voor je eigen risico. Door in te schrijven ga je akkoord dat je ten aller tijden zelf verantwoordelijk bent voor je eigen acties en daden.

Bookings

Reserveren gesloten